Zesdaagse 2017

Het is inmiddels een ware traditie: het jaar beginnen bij de Zesdaagse in Rotterdam Ahoy. Ook deze keer nodigen we u graag uit voor het programma op zondag 8 januari 2017. Naast een exclusief arrangement tegen een zeer gereduceerd tarief, bieden we alle kinderen tussen 8 en 12 jaar een meet & greet met de bekende vlogger Furtjuh.

Arrangement
Leden van Rabobank Rotterdam kunnen gebruik maken van het volgende aanbod:
  • 1e ring tribunekaarten
  • Exclusieve ontvangstruimte op het balkon (tussen de 1e en 2e ring)
  • Kinderen t/m 16 jaar gratis toegang onder begeleiding van een volwassene
    (max 4 kinderen)
  • 1 consumptiemunt per persoon
  • Rabobank give away
  • Toegang tot meet & greet Furtjuh (beperkt aantal plaatsen beschikbaar)
Per volwassene betaalt u slechts € 10,- (i.p.v. € 32,-). Wilt u met meerdere personen de Zesdaagse bezoeken, dan kunt u meerdere arrangementen kopen.

vlogging Meet & greet Furtjuh
Volgen uw (klein-)kinderen ook alle beroemde vloggers op YouTube? Op zondag 8 januari bezoekt de ‘beste mannelijke YouTuber’ Furtjuh de Rabobank Kids Day. En uw (klein-)kinderen kunnen hem ontmoeten. Van 13.00 tot 13.30 uur is hij er speciaal voor genodigden van Rabobank Rotterdam en leert hij kinderen (8 t/m 12 jaar) alle ins en outs van het vloggen.

Bestel nu uw kaarten
Het aantal kaarten voor de Zesdaagse Rotterdam en de meet & greet Furtjuh is beperkt, dus bestel uw kaarten nu meteen door te klikken op onderstaande reserveringsbutton. U ontvangt dan direct een ontvangstbevestiging per mail. Op vertoon van deze bevestiging en uw digitale lidmaatschapsbewijs betaalt en ontvangt u uw toegangskaarten bij de kassa van Rotterdam Ahoy.

Programma Zesdaagse Rotterdam
Op zondag 8 januari opent Rotterdam Ahoy al om 10.00 uur de deuren. Tot 12.25 uur zijn de, door Rabobank Rotterdam gesponsorde, Nieuwelingen (15-16 jaar) op de baan te zien. Vervolgens verschijnt Olympisch Kampioene Baanwielrennen (Rio de Janeiro 2016) Ellis Ligtlee aan de start. Maar ook door Dylan Groenewegen, Niki Terpstra en de Europees kampioenen Torres-Mora wordt gestreden om een overwinning. De Zesdaagse staat garant voor een felle wielerstrijd in de koppelkoers, achter de derny en op de sprint. Absolute topsport. Gezellige ambiance. En een uitgebreid en wisselend programma.

Zien we u op 8 januari? Klik hier om direct het arrangement te reserveren.
Vragen over het programma kunt u stellen via info@zesdaagserotterdam.nl.