Lid aan het Woord

Op zondag 3 mei 2015 hebben zo’n 70 leden met hun kids de voorstelling van Ali Baba en de 40 rovers gezien in de Rotterdamse Schouwburg.
 
Rabobank Rotterdam stelde de kaarten met meer dan 50% korting ter beschikking vanuit het sponsorcontract met de Rotterdamse Schouwburg.
 
De leden werd een spannende middag geboden vol met beleving en avontuur onder het genot van een drankje en een hapje. Hierbij het verslag van mevrouw Van Gerwen, één van de leden die met haar zoontje en dochter Ali Baba hebben bezocht. “Wij kwamen zondagmiddag om 14.00 uur de Rotterdamse Schouwburg binnen en werden verwelkomd door een medewerker van Rabobank Rotterdam in een speciale Rabobank hoek, die voor de leden van de bank was gereserveerd. Hier kregen we een kopje koffie en fris voor de kids. In de hal van de schouwburg mochten de kinderen meedoen met een workshop dansen. Om half drie begon de voorstelling, die heerlijk vol zat met honderden kids! We hebben enorm genoten van deze kindermusical Ali Baba, die een zeer hoog niveau had en waar de kids zelfs tijdens de voorstelling interactie hadden met Ali Baba zelf. Na de voorstelling kregen we van de Rabobank een drankje en een hapje, waarbij met snoep en chips ook aan de kids was gedacht. Ook kregen we nog een bezoek van de cast van Ali Baba, zodat onze kids een handtekening mochten vragen en op de foto konden gaan met hen. Wij hebben genoten en hopen dat er binnenkort weer zo’n leuke aanbieding van de Rabobank komt!’’.