Het RabobankRotterdamFonds

Growing a better world together

Rotterdam bruist. Dat geldt voor de stad en voor de hele regio. Mouwen opstropen en gaan, is het credo. Hiermee is al veel bereikt, maar een stad is nooit af en er is altijd iets wat beter kan. Het RabobankRotterdamFonds helpt daarbij.

Als coöperatie heeft de Rabobank geen aandeelhouders, maar leden die bepalen wat er met onze winst gebeurt. En al meer dan honderd jaar komt een deel van die winst – het ‘coöperatief dividend’ – ten goede aan de gemeenschap. Aan lokale projecten en initiatieven die de omgeving verbeteren, verrijken en versterken. Growing a better world together noemen we dat!

Voor een betere wereld moet je ergens beginnen. Rabobank Rotterdam begint (hoe kan het ook anders) lokaal, in ons eigen werkgebied; Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Capelle aan den IJssel. Met het RabobankRotterdamFonds steunen we vernieuwende ideeën, projecten en plannen die de stad sterker maken.

Heb jij een idee dat past binnen één van onderstaande thema’s?
 
Zelfredzaamheid Food Vitale woon- en leefomgeving Ondernemerschap

En ben je op zoek naar kennis, een netwerk of geld? Neem dan contact met ons op om jouw aanvraag door te nemen. Wellicht krijgt jouw project steun van het RabobankRotterdamFonds.  
 
 
Jan-Willem Vogels
Rayondirecteur
Rotterdam West, Schiedam & Vlaardingen
jan-willem.vogels@rabobank.nl
06-12871237
Willem Groenendijk
Rayondirecteur
Rotterdam Oost & Capelle aan den IJssel
willem.groenendijk@rabobank.nl
06-22143209
 


Want samen bereik je meer dan alleen; samen maken we de stad sterker.