Sportief Ondernemen

Rabobank Rotterdam is op woensdag 4 maart één van de partners die samen met Sparta Rotterdam het evenement Sportief Ondernemen organiseert voor amateurvoetbal- en hockeyverenigingen. De avond staat in het teken van ontmoeten, verbinden, samenwerken en krachten bundelen. Sparta heeft de bestuursleden van alle Zuid-Hollandse verenigingen uitgenodigd om eens kennis te maken met haar partners. Allemaal partijen die voor verenigingen van toegevoegde waarde kunnen zijn omdat zij bijvoorbeeld belangrijke besparingen of innovaties kunnen bieden.

Rabobank Rotterdam verzorgt een workshop over het bedrijfsleven en sponsoring en gaat dieper in op de vraag hoe maatschappelijke initiatieven omgezet kunnen worden in sponsorinkomsten. Dankzij de betrokkenheid van Rabobank Rotterdam bij Rotterdam Sportsupport is ook het project ‘Scoren met Energie’ van de partij. Binnen dit project kunnen gemakkelijke en praktische financieringsoplossingen worden geboden die een besparing op de energiekosten kan opleveren.

Sportief Ondernemen vindt plaats in het Sparta Stadion. Bezoekers kunnen direct de compleet vernieuwde Jupiler Businesslounge aanschouwen. Verder staat een presentatie van betaald voetbal scheidsrechter Danny Makkelie op het programma.

Bent u als bestuurslid betrokken bij een amateurvoetbal- of hockeyvereniging en zou u ook graag bij het evenement aanwezig willen zijn? Kijk dan voor meer informatie en aanmelden op www.sparta-rotterdam.nl/sportiefondernemen.