StartOp Masterclasses 2017

Op 31 oktober organiseren we  alweer de vierde en laatste StartOp masterclass van dit jaar! Ben of ken je iemand die net begonnen is met zijn/haar onderneming of op het punt staat om te beginnen? Kom of attendeer hem/haar op StartOp, hét begeleidingstraject voor startende ondernemers!
Zie het filmpje om een goede impressie te krijgen van deze avonden. Deelnemers van vorige masterclasses geven aan dat deze leerzaam, waardevol en inspirerend waren!

StartOp masterclass ‘Droomstart: een fiscaal-juridische verkenning’Op 31 oktober verzorgt Robert Knoops, partner en fiscaal jurist bij Rokade advies, de StartOp masterclass met het thema ‘Droomstart: een fiscaal-juridische verkenning'.
 
Feiten of Fabels? Een BV is pas interessant bij een winst van 150.000 euro. Een modelovereenkomst heb je nodig om geen dienstbetrekking te hebben met een klant. Algemene Voorwaarden heb je alleen nodig als je een grote onderneming hebt. Deze en andere stellingen worden tijdens deze masterclass ingezet om je goed te positioneren voor de start van je onderneming.

Het programma is als volgt:

17.15 – 18.00 uur   Ontvangst met broodjes & soep
18.00 – 18.10 uur   Welkomstwoord door Kees Kuijlman
18.10 – 19.30 uur   Masterclass door Robert Knoops
19.30 – 20.30 uur   Borrel en netwerken

Vanaf 17.15 uur ben je (en een eventuele introducé) van harte welkom bij Rabobank Rotterdam, Blaak 333 in Rotterdam. We starten om 18.00 uur met een korte introductie over StartOp waarna de masterclass start. De avond wordt afgesloten met een borrel waarbij je kunt netwerken met de andere deelnemers en de partners van StartOp.

Meld je hier aan voor de masterclass 'Droomstart: een fiscaal-juridische verkenning'. Deelname is gratis. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding. Een week voor de masterclass ontvang je een mail met de laatste informatie.

Kennis, ervaring en netwerken
StartOp is een initiatief van Rokade Advies B.V., The Buzinezz Boozt, Your Navigator, Roos & van de Werk, Gemeentes Schiedam, Capelle aan den IJssel, Rotterdam en Rabobank Rotterdam. We hebben de handen ineen geslagen om startende ondernemers op weg te helpen met praktische kennis, tips en inspiratie. Daarnaast is er bij elke masterclass gelegenheid om ervaringen en ideeën uit te wisselen met andere startende ondernemers.

Reacties van deelnemers:

‘’Leerzaam, zinvol en inspirerend!’’
‘’StartOp heeft mij geholpen om succesvol te starten!’’
‘’Energieke, waardevolle avond voor iedereen die start als ondernemer!    ‘’

We zien je graag op dinsdag 31 oktober!

Contactgegevens Rabobank Rotterdam Startersdesk:
Blaak 333, 3011 GB Rotterdam

T: (010) 4003 666
E: bedrijven.rotterdam@rabobank.nl
I: www.rabobank.nl/rotterdam
L: www.linkedin.com/company/rabobank-rotterdam